Maskinpolering & rekond – boka här

Här nedan kan du enkelt boka tid hos oss på Crystal Car Cleaning i Jönköping för att få din bil skinande.


 • 1 /4

  Biltyp

  Välj din biltyp nedan
  • Sedan
  • Kombi+
 • 2 /4

  Tjänster

  Du kan välja flera tjänster efter din önskan
  • Helrekond mer.. mindre..
   En helrekonditionering är en total helrenovering av din bil, som tar en heldag att utföra. Bilen tvättas utvändigt med miljövänlig kallavfettning och högtryck. Efter det rengörs falsarna runt dörrar och bagagelucka. Bilen motortvättas och de löstagbara kupémattorna rengörs. Bilen handtvättas nu noggrant. Därefter spolas bilen med vatten och tvättas ytterliggare en gång med en speciell lera för att ta bort nedfall från träd och andra föroreningar. Bilen spolas av en sista gång och slutligen torkas den med mjuk fibertrasa. När bilen är helt torr, poleras bilen i två, alternativt tre steg beroende på hur repig eller oxiderad den är. I de första två stegen används en roterande polermaskin av vinkeltyp och polervätska av olika styrka och grovlek. I det sista steget används en oscillerande polermaskin med två huvuden, för att ta bort risken för att få en flammig lack med ’polersolar’. Efter att poleringen är klar påförs ett polymerbaserat lackskydd med maskin. Bilen är nu nästintill klar utvändigt och blänker i de flesta fall mer än när den var ny. För att ge bilen ’det där lilla extra’ behandlas alla gummi- och plastdetaljer, inklusive däcksidor och motorutrymme med rengörande och återfuktande balsam. Invändigt börjar vi med att göra rent alla svåråtkomliga utrymmen och skrymslen i kupén med tryckluft och specialmedel. När de svåråtkomliga delarna av inredningen är rena tvättas de övriga plastdetaljerna noggrant och behandlas med återfuktande balsam. Hela bilen dammsugs nu och vi gör även rent kring reservhjulet och andra dolda utrymmen. Som avslutning putsar vi rutorna invändigt och utvändigt samt torkar av falsarna kring dörrar, bagageutrymme och motorhuv.
   3000,00 kr
  • Lackkonservering mer.. mindre..
   Lackkonservering är ett långtidsverkande lackskydd för dig som vill ha en lättskött och hållbar lack. Du behöver aldrig mer vaxa bilen. Bilen blir märkbart lättare att tvätta och behandlingen tål till skillnad från vax avfettning. Behandlingen tar två dagar att utföra. Om bilen är mindre än ett år gammal vid behandlingen lämnar vi 4 års garanti på att bilen är minst lika blank efter 4 år som när den var ny. Förutsatt att du låter oss göra en årskontroll var 12:e månad.
   4000,00 kr
  • Lackkonservering utvändig mer.. mindre..
   Lackkonservering är ett långtidsverkande lackskydd för dig som vill ha en lättskött och hållbar lack. Du behöver aldrig mer vaxa bilen. Bilen blir märkbart lättare att tvätta och behandlingen tål till skillnad från vax avfettning. Behandlingen tar två dagar att utföra. Om bilen är mindre än ett år gammal vid behandlingen lämnar vi 4 års garanti på att bilen är minst lika blank efter 4 år som när den var ny. Förutsatt att du låter oss göra en årskontroll var 18:e månad. *Bilen behandlas ej invändigt.
   3000,00 kr
  • Rostskydd
   3500,00 kr
  • Polering & Vaxning mer.. mindre..
   Bilen tvättas utvändigt med miljövänlig kallavfettning och högtryck. Efter det rengörs falsarna runt dörrar och bagagelucka. Bilen handtvättas nu noggrant och de löstagbara kupémattorna rengörs. Därefter spolas bilen med vatten och tvättas ytterliggare en gång med en speciell lera för att ta bort nedfall från träd och andra föroreningar. Bilen spolas av en sista gång och slutligen torkas den med mjuk fibertrasa. När bilen är helt torr, poleras bilen i två, alternativt tre steg beroende på hur repig eller oxiderad den är. I de första två stegen används en roterande polermaskin av vinkeltyp och polervätska av olika styrka och grovlek. I det sista steget används en oscillerande polermaskin med två huvuden, för att ta bort risken för att få en flammig lack med ’polersolar’. Efter att poleringen är klar påförs ett polymerbaserat lackskydd med maskin.
   2200,00 kr
  • Årskontroll mer.. mindre..
   Bilen behandlas var 12:e månad vid tillval av lackkonservering.
   1800,00 kr
 • 3 /4

  Välj datum och tid

  Önskad datum och tid för din bokning
 • 4 /4

  Översikt på din bokning

  Vänligen skriv in dina kontaktuppgifter
  • ?
   Datum
  • ?
   Tid
  Notera att bekräftelse skickas till din e-postadress!

Öppettider

Mån-Fre: 08.00 - 18.00

Lördag: 09.00 - 14.00

Lunch stängt 12.30 - 13.30

Hitta till oss

Adress

Birkagatan 36d
561 33 Huskvarna

Telefon: 036 - 165657

Du är alltid
välkommen in till oss.